پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند

کاهش ۳۶ درصدی بارش در کشور

کاهش ۳۶ درصدی بارش در کشور بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا ۲۴ اسفند، ۳۶.۶ درصد با کاهش بارش رو‌به‌رو بوده و طی این مدت ۹۶.۶ میلی‌متر بارش دریافت کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۸ - ۲۷ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 17
کد خبر: ۲۷۳۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی طی هفت روز گذشته منتهی به ۲۴ اسفندماه ۶.۴ میلیمتر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۸.۳ میلیمتر است بنابراین ۲۲.۸ درصد بارش کمتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

 

از ابتدای ماه جاری منتهی به ۲۴ اسفندماه در کشور به‌طور میانگین ۲۲.۹ میلیمتر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۲۳.۹ میلیمتر است. در نتیجه ۴ درصد با کاهش بارش نسبت به بلند مدت رو‌به‌رو بوده‌ایم.

 

از ابتدای فصل جاری تا ۲۴ اسفندماه به‌طور میانگین ۶۲.۷ میلیمتر بارش در کشور دریافت شده که نسبت به میانگین ۹۳.۳ میلیمتری بارش در بلندمدت، ۳۲.۸ درصد کاهش بارندگی را نشان می‌دهد.

 

از ابتدای سال جاری تا ۲۴ اسفندماه به‌طور میانگین ۹۶.۶ میلیمتر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلندمدت (۱۵۲.۴ میلیمتر) با کاهش ۳۶.۶ درصدی بارش رو‌به‌رو هستیم.

 

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری (اول مهرماه سال گذشته) نشان می‌دهد تنها استان مازندران نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده که این میزان ۳.۷ درصد است.

 

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه هرمزگان بدترین وضعیت را تجربه می‌کند چراکه ۷۱.۲ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

 

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی رو‌به‌رو بوده است. در حالی که میانگین بارش تهران در بلندمدت ۱۶۳.۸ میلیمتر است ولی در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۹۸.۵ میلیمتر بارش دریافت کرده است که نشاندهنده کاهش ۳۹.۹ درصدی بارش در این استان است.

 

شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از ۱ مهرماه شروع می‌شود و تا ۳۱ شهریور سال بعد ادامه می‌یابد/ ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار